Cineva își bate joc de Anisie la MEC? Zvonuri rele pentru ministrul Educației


Premierul Ludovic Orban a avut, astăzi, o declarație cel puțin interesantă la adresa demnitarului de la Educație.

Georgiana Arsene

După episodul în care Monica Anisie a certat, în fața camerelor de luat vederi, o învățătoare dintr-o comună ialomițeană și după valul de reacții negative, în special, apărute în spațiul public – cea a lui Elwis Săftoiu, de laudă, nu se pune la socoteală – premierul Orban, cunoscut și ca Șică Mandolină, a pus piciorul în prag.

”O să am o discuție (cu Monica Anisie) pe tema asta. Important e ce face un om când nu are camerele asupra lui. O să am o discuție (cu Monica Anisie) pe tema asta. Important e ce face un om când nu are camerele asupra lui. Da, era de preferat ca doamna Anisie să se ducă fără camere în acea vizită, în vizită inopinată”, a declarat Orban, potrivit hotnews.

Nu este pentru prima dată când Orban îi reproșează ceva ministrului Educației și Cercetării. Amintesc în acest caz de episodul în care premierul i-a reproșat ministrului că a introdus pe ordinea de zi două Ordonanțe de Urgență fără să le fi discutat în prealabil.

Oamenii din Educație spun că este posibil ca Anisie să fie săpată din interior, deoarece sunt prea multe greșeli, unele chiar absurde. Asta spune un singur lucru: că a fost consiliată prost. 

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi costum

Sursa foto: Facebook Monica Anisie

Motivul l-ar putea constitui intrarea lui Câmpeanu în PNL. Mai exact, am putea vorbi despre o schimbare de ministru înaintea moțiunii de cenzură.

Interesant este altceva. Și anume, de ce departamentul juridic al MEC nu i-a spus că este ilegal ceea ce a făcut marți…

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Un gând despre „Cineva își bate joc de Anisie la MEC? Zvonuri rele pentru ministrul Educației

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: