Întreceri sportive la Școala de pe lângă Ambasada Federației Ruse la București. Care este prilejul


 

 

La unitatea de învățământ a avut loc, sâmbătă, Competiția la mini fotbal, tenis de masă și șah, cu prilejul Zilei Diplomatului Rus, care se sărbătorește, an de an, pe 10 februarie.

Georgiana Arsene

Camaraderie, competiție și distracție. Iată doar câteva din ”ingredientele” zilei de sâmbătă, când, la Școala de pe lângă Ambasada Federației Ruse la București s-a desfășurat competiția la mini fotbal, tenis de masă și șah.

Cu acest prilej, felicit toți diplomații ruși cu prilejul sărbătorii lor profesionale.

Vineri a avut loc deja finala la biliardul rusesc. Pe locul întâi s-a situat domnul diplomat al Ambasadei Republicii Kazahstan în România, Eram Șegataev, pe locul doi, domnul diplomat al Ambasadei Federației Ruse, Alexander Rulin, iar pe locul trei, domnul diplomat al Ambasadei Azerbaidjanului în România, Zaur Gulamaliev.

Excelențele lor, Ambasadorul Federației Ruse la București și Ambasadorul Kazahstanului în România au oferit diplomele și cadourile câștigătorilor.

La competiția de mini fotbal au participat 4 echipe ale ambasadelor acreditate la București: Republica Azerbaidjan, Republica Belarus, Statele Unite Mexicane și Federația Rusă. 

Îi felicit și eu pe câștigători. Este vorba despre echipele ambasadelor Rusiei (primul loc), Belarusiei (al 2-lea loc), Azerbaidjanului și Mexicului (al 3-lea loc).

Am fost la eveniment și am postat, pe paginile mele de Facebook, momente importante de la competiție, precum și scurte intervenții ale diplomaților.

Redau mai jos linkurile pentru a putea urmări ceea ce am surprins eu cu aparatul. În acest mod, participați la meciurile de fotbal care s-au desfășurat în sala de sport al școlii, dar veți vedea și o galerie foarte activă și veselă, care a susținut neobosit echipa Mexicului.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1731116083696185&id=100003934296726

Domnul Ambasador al Federației Ruse la București, Valery Kuzmin, se pricepe și la fotbal.

Echipa Mexicului primind indicații

Discuție cu domnul consul al Ambasadei Republicii Belarus în România, Andrei Vasilyev.

 

Discuție cu domnul diplomat al Azerbaidjanului, Zaur Gulamaliev care tocmai a iesit de la minimeciul de fotbal.
Cea mai activă suporteră a echipei Mexicului.
Susținătorii echipei Mexicului.

 

 

 

 

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: