Dragomir: ”UE se scufundă în neîncrederea și disprețul propriilor cetățeni”


Fostul ofițer al Serviciului Român de Informații scrie, scurt și cuprinzător, un tablou al situației externe de la momentul de față.

Georgiana Arsene

”Cu fiecare zi care trece, Uniunea Europeana se scufunda in neincrederea si dispretul propriilor cetateni! Este posibil ca imaginea să conţină: Daniel Dragomir, stând în picioare, ochelari de vedere şi costum
Armata de birocrati platiti cu sume luxoase si specializata in taierea frunzelor la caini a dat bir cu fugitii inseland asteptarile si sperantele europenilor de la Palermo la Varsovia si de la Paris pana la Bucuresti. Un castel de nisip pudrat cu minciuni”, a punctat Daniel Dragomir.

2 comentarii

  1. Deep state-ul românesc este o mare enigmă. Poate influența să nu se facă autostrada Comarnic-Brașov dar nu poate influența oprirea drujbei din parcurile naționale sau cedarea gratuită a gazului din off shore. De exemplu…Chiar nu poate nimic, e incompetent/cretinigence, e complice/ trădează, nu îl duce capul/ inteligence-ul, se răzbună pe încețoșații din dec.89 care strigau „moarte securiștilor”, sunt săraci, nu au resurse, ce-i cu el?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s