Adevărul despre condițiile în care stă acum Ludovic Orban


Premierul României s-a autoizolat la Vila Lac 1. Între timp, desigur, el tot iese în videoconferințe, unele lungi și dezlânate, dar probabil că lipsa socializării clasice nu îi priește.

Georgiana Arsene

Care e diferența dintre un auto izolat la domiciliu, într-un apartament oarecare sau într-o rezervă și Ludovic Orban? Nu, nu grija pentru patrie și popor și nici greutatea care îi stă pe umeri premierului mai ceva ca globul pământesc lui Atlas.

Un amic care știe foarte bine geografia locului mi-a șoptit în ce condiții stă acum șeful Executivului. ludovic-orban-crop-1579261559-840x500

Ei bine, biroul Primului ministru are camera de retragere… un fel de apartament, iar vila Lac 1 are, potrivit sursei mele, 18 camere, piscină, cramă, fântâni arteziene în casă, sală de conferințe, cinematograf, sală de sport.

Curtea are 130.000 mp.

Vila Lac 2 are 8 camere, cramă, sală de sport, sală de conferințe și cinematograf.

Vecini de gard sunt, la Vila Dante, Ambasadorul SUA, iar la Vila Lac 3 își are reședința nimeni altul decât Klaus Iohannis.

În aceste condiții, e lesne să vorbești de autoizolare și să încerci, măcar, să găsești măsuri pentru ieșirea din criză a unei populații și așa dezorientate. România trăiește pe datorie, e lovită de criza coronavirusului și de perspectiva șomajului tehnic.

În luxul exorbitant al vilelor de protocol, premierul mimează ipocrit o condiție monahală, deși, în realitate, este, cu siguranță, răsfățat de personalul auxiliar.

Premierul, în toate ieșirile sale publice, vorbește mult și fără substanță, cu o suficiență studiată și însușită.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s