Băsescu: ”Putem transforma școli în locuri de dus bolnavii”


Declarația fostului președinte al României este din luna februarie a acestui an, când spunea că noul virus – coronavirusul – va intra și în România, pentru că sunt un milion de români în Italia.

Georgiana Arsene

Am citit astăzi, cu uimire, că Băsescu, după ce la finalul lui februarie tuna și fulgera să nu vină românii din Italia acasă, brusc l-a cuprins mila față de oamenii plecați peste hotare. În paranteză fie spus, să nu uităm când Băsescu ne îndemna să plecăm din țară… Dar asta e o altă idee…

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Interesantă este însă declarația pe care Băsescu o făcea la finalul lunii febriarie 2020.

”Coronavirusul va intra și în România pentru că sunt un milion de români în Italia, nu are cum să nu intre. Nu ai cum să stăpânești acest virus dacă ai circulație de oameni. Deci trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Așa se și procedează, se ia varianta cea mai rea, dacă putem să-i facem față. Marea problema vor fi locurile de cazare în spitale. Putem transforma școli în locuri de dus bolnavii. Eu aș face-o azi, acum (cursele aeriene Italia-România, n.red.). Le-aș spune ”Dragilor, avioanele cu care ați venit nu au scară, înapoi”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebarea este: este luată în calcul acum ideea lui Traian Băsescu? 

3 comentarii

  1. Stimata Georgiana … Arsene , ” Liviu ” n-are dreptate caci , in vreme de razboi INTOTDEAUNA SI PESTE TOT IN LUME , INCLUSIV SCOLILE au fost transformate in spitale iar acum , nu doar Romania ci , intreaga lume este in razboi ! Un razboi ciudat , un ” razboi murdar ” fara discutie dar … tot razboi . Nu ” s-a facut tam tam pe această declarație a sa” deoarece , pana si bididii aia de se numesc ” presa ” sau oricare alt politician , pana si aia stiu ca : ” matrozul ” are dreptate . Si are dreptate din mai multe puncte de vedere iar unul dintre ele este ca , Romania nu are si nu va avea niciodata capacitatea de-a gazdui atatia insi in spitale cat s e preconizeaza ca vor fi , chiar daca { citeam asta mai nu stiu cand pe fluxurile NET } , insasi Casa Regala a Romaniei 😉 asi pune la dispozitia autoritatzilor castelele si proprietatile fara numar in vederea ingrijirii eventualilor infectati . Iar dupa cum se prevede si , este posibil sa fie si-adevarat in ciuda declaratiilor bovine ale doamnei Anisie , anul scolar 2020-2021 foarte posibil va fi amanat deci , aceste spatii nu strica sa fie folosite la ceva bun pentru oamenii care , de-alungul acestor 30 de ani de la decembrie 1989 incoace , au trecut mult prea usor peste invatzatura si importanta ei . Adica… inclusiv Traian Basescu !!! O duminica cat mai plcuta si cu multa sanatate iti doresc sa ai dumneata si ai dumitale caci restul…vai de mama lor !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s